Fletcher hotels, het nieuwste lid van Victoria Trading

31-03-2019 – Nieuwegein – Fletcher Hotels, de grootste hotelketen van Nederland, sluit zich aan bij inkoopcoöperatie Victoria Trading. Fletcher Hotels gaat een samenwerking aan met zeven andere foodservicebedrijven in Nederland.

Vanaf heden zal Fletcher Hotels onderdeel zijn van Victoria Trading en worden de krachten gebundeld met Albron, de Efteling, Franchise Friendly Concepts, HMSHost, La Place, Vermaat Groep en Total op inkoopgebied van producten, diensten en logistiek. Het doel van de inkoopcoöperatie Victoria Trading is het verbeteren van de prijs-kwaliteitverhouding, het vergroten van efficiency in de keten en het innoveren en intensiveren van maatschappelijk verantwoord ondernemen. Naast de inkoop van food producten wordt ook de kennis over logistiek, non food en facilitaire diensten gebundeld én wordt op het gebied van productontwikkeling samengewerkt.

Quote Harry Stofberg, voorzitter Victoria trading: ”Victoria trading is erg trots en blij dat Fletcher heeft besloten als achtste lid onze groep van 7 leidende foodservice merken te komen versterken. Immers Fletcher maakt een stormachtige expansie door in de Nederlandse markt en is al 8 jaar op rij gekozen tot Nederlands meest populaire Hotel keten. Fletcher is vastbesloten haar expansie drift te combineren met een verdere professionalisering van haar (inkoop) operatie met Victoria trading. Dat is precies waar Victoria trading voor staat : de meest professionele en duurzame inkoop coöperatie van Nederland die haar leden verder helpt in het realiseren van forse inkoopvoordelen die voor een groot deel weer wordt geïnvesteerd in de verduurzaming van de keten middels certificering en via grensverleggende initiatieven als Kipster!

Met Fletcher erbij mag u van Victoria meer aansprekende initiatieven verwachten met producenten en logistieke partners in de keten die daar open voor staan.”

Fletcher Hotels

Fletcher Hotels is een oer-Hollandse hotelketen met bijna 100 unieke 3- en 4-sterren hotels die allen zijn gelegen op de mooiste locaties door heel Nederland. De hotels liggen onder andere in de duinen, de heuvels van Limburg en in historische steden. Het hotelbedrijf is al acht jaar op rij gekozen tot ‘Populairste Hotelketen van Nederland’. Er zijn ruim 3800 mensen werkzaam bij Fletcher Hotels.